Kuilgras kopen

Topkwaliteit kuilgras kopen?

Kuilgras is vooral op maneges en pensionstallen een veelgebruikt ruwvoer en een uitstekende vervanging of aanvullend middel. Kuilgras is vaak goedkoper dan hooi en bovendien goed buiten op te slaan omdat het minder bewerkelijk is.

Geen weidegras meer? Geef uw dieren goede kwaliteit kuilgras

Wanneer het niet mogelijk is, of onvoldoende voedzaam, om uw koeien van weidegras te laten genieten is kuilgras een uitstekend vervangend of aanvullend middel. Hooi bevat minder eiwitten dan kuilgras en is daarom uitermate geschikt voor paarden. Ook kan het prima gevoerd worden aan rundvee, schapen en geiten.

Pas op voor slecht kuilgras

Ruwvoer is vaak een grote kostenpost voor een manege of stal. Het is echter in uw belang om ruwvoer van goede hygiënische kwaliteit te voeren. Schimmel, rotting en een te hoge zuurgraad kunnen dusdanige verstoringen in het maag-darmkanaal en de darmflora veroorzaken dat er blijvende schade kan ontstaan.

Gegarandeerde kwaliteit

Het bepalen van de kwaliteit bij aankoop is erg lastig, aangezien de pakken zijn geseald en luchtdicht verpakt moeten blijven. Goed verpakt kuilgras ruik je niet. Kuilgras kopen? Scherpenzeel Fourages levert gras uit/in zowel binnen- als buitenland. Het gewenste gras is altijd leverbaar en van goede kwaliteit. Desgewenst kunnen wij u informeren over de oogst- en verpakkingsomstandigheden, hoe lang het gras gedroogd is en welk vochtgehalte de balen hebben.

Wij leveren het kuilgras:

• Gehakseld
• Ronde balen
• Rechthoekige balen
• Kleinverpakking

Altijd op voorraad
GMP+ | SecureFeed gecertificeerd
Goede service en scherp geprijsd
Levering in en vanuit binnen- en buitenland

Wilt u meer informatie of deskundig advies?

Bel nu voor persoonlijk contact. Wij staan u graag te woord.


Menu