Uw gecertificeerd adres voor aardappelproducten

Het vruchtvlees en schilresten zijn bijproducten bij het winnen van zetmeel uit aardappelen voor de voedingsmiddelenindustrie. Ze worden als aardappelproducten gebruikt door de veehouderij. Aardappelproducten zijn makkelijk op te slaan zonder perssap-verlies. Scherpenzeel Fourages is al jarenlang een gecertificeerd adres wat betreft de verkoop en transport van deze aardappelproducten.

Wij leveren:

Aardappelvezels

Aardappelvezels hebben een hoge energiewaarde en zijn een goede krachtvoervervanger. Daarnaast stimuleert het ook het melkeiwitgehalte.

  • Beschikbaar van augustus t/m februari-maart
  • Leverbaar onder verschillende voorwaarden:
    • Dagbestelling
    • Doorvoercontract
    • Kwantumcontract

Aardappelsnippers

Aardappelsnippers bestaan uit resten van gesneden aardappelen. Ze zijn smakelijk, zeer energierijk (voor een groot deel bestendig zetmeel) en hebben een laag eiwitgehalte. Deze productwaarden stimuleren melkplas en melkeiwitten en drukken melkvet. Het is een prima aanvulling bij grasrijke rantsoenen en wat minder goed ruwvoer. melkeiwitgehalte gestimuleerd.

Aardappelstoomschillen

Aardappelstoomschillen leveren energie op pens-niveau. Wanneer de energielevering in dit gebied goed verloopt, wordt het melkeiwitgehalte en melkgift gestimuleerd. Aardappelstoomschillen zijn een goede aanvulling van rantsoenen die rijk zijn aan eiwitten, zoals gras. Bovenstaande producten kunnen ook goed dienen als afdekmateriaal voor kuilen.

Voeraardappelen

Voeraardappelen zijn afgekeurde consumptie- of friet aardappelen of pootgoed van aardappelsorteerbedrijven en worden aangeboden direct vanaf het veld of uit de schuur. Ze zijn een voordelige zetmeelbron, melk-drijvend, eiwit-verhogend en hebben een hoge energiewaarde. Tevens drukken ze het vetgehalte in de melk.

Altijd op voorraad
GMP+ | SecureFeed gecertificeerd
Goede service en scherp geprijsd
Levering in en vanuit binnen- en buitenland

Wilt u meer informatie of deskundig advies?

Bel nu voor persoonlijk contact. Wij staan u graag te woord.


Menu