Middels deze weg willen wij een ieder die ons heeft bezocht op de Rundvee & Mechanisatie vakdagen weer hartelijk bedanken. Graag maken we de winnaar van de beursactie van dit jaar bekend:

★★★ Mts. De Groot-Bos.★★★

Van harte gefeliciteerd met uw Big Bag Power-Cal!

Nieuwe ontwikkelingen

Er zijn een tweetal ontwikkelingen waarvan wij u graag op de hoogte brengen:

  • Om u van dienst te kunnen zijn in het aanleveren van de voergegevens naar de kringloopwijzer is er op korte termijn een koppeling van onze database met kringloopwijzer operationeel. Als u via de kringloopwijzer ons machtigt, zorgen wij ervoor dat de voergegevens periodiek worden doorgegeven. Wenst u de gegevens zelf in te voeren in de kringloopwijzer dan kunnen wij, zoals nu ook mogelijk is, een overzicht verzorgen waarin de betreffende gegevens vermeld staan.
  • Naast het huidige GMP+ kwaliteitssysteem willen we u hierbij ook melden dat we volwaardig deelnemer zijn van SecureFeed. Hiermee wordt nog meer invulling en uitvoering gegeven aan monitoring en risicobeoordeling van diervoeders.

Heeft u over bovenstaande vragen of opmerkingen dan vernemen we het graag.

Tot slot willen we een ieder opnieuw bedanken voor een prettige samenwerking afgelopen jaar. We wensen u een fijne kerst en voorspoedig 2016!

Menu